Gåture i Snekkersten

Gåture i Snekkersten

Der afholdes fælles gåture i Snekkersten den første søndag i hver måned, kl. 12-14. Herudover arrangeres der ekstra gåture i ferier, nytårsaftensdag mv. Læs mere om gåturene her: https://www.facebook.com/events/1143269095810227/

 

Mødested er den store p-plads ved Beredsskabstyrelsens kursuscenter på Strandvejen 250, 3070 Snekkersten. Vi samles ved naturlegepladsen/indgangen til skoven.

 

Man går en time og efterfølgende er der kaffe og kage på udsigtspunktet over Øresund (ved p-pladsen) eller evt. på stranden overfor p-pladsen. Turene er blevet afholdt siden 2012 med flot opbakning. Der er ca. 10-30 hunde med hver gang. Turen gåes i en hundeskov (ej indhegnet) og 99% af hundene går løse. Alle hunde (og deres mennesker) er velkomne og turene er en virkelig god mulighed, for at opleve nogle skønne Skiathos hunde hvis man f.eks. overvejer at adoptere en hund fra den smukke græske ø. Det er samtidigt et dejligt fællesskab for både hunde og deres mennesker.

 

Hundene går løse og evt. nye/nervøse hunde går gerne bagerst i snor, så dem der skal krudtes af kan give den gas oppe foran. Der er plads til alle og altid godt humør, så kom og vær med. Der er oprettet en side på facebook hvor gåturene oprettes som begivenheder. Er man tilmeldt så prøver Joan at holde styr på at alle er nået frem inden gruppen går, men man er også velkommen til blot at møde op og gå med.

 

Der arrangeres en særlig nytårs-gåtur den 31/12 hvor der ønskes Godt Nytår (der holdes pause undervejs i skovens shelter). Om sommeren afsluttes der ofte med en svømmetur på Snekkersten strand der ligger lige ved p-pladsen.

 

Gåture i andre byer

 

Har du fået lyst til at arrangere en gå-tur i nærheden af hvor du bor, så er du meget velkommen til at oprette det som en begivenhed og dele opslag på facebookgruppen Skiathoshunde.