Chester og Perry

Chester og Perry
Køn: Hanhunde.   

Alder: Født ca. 20/3-2021 

Forventet slutvægt: 20-25 kg. 

Befinder sig: på Skiathos Dog Shelter. 

Forventet hjemkomst til DK: oktober/november 2021. 

 

Chester, Perry, Peggy og Lola blev afleveret på shelteret med deres mor i juli måned. Ejer kunne ikke overskue hvalpene og ville ikke bruge penge på at sterilisere mor, så han indvilligede istedet i at aflevere mor Bella sammen med sine hvalpe. De er super søde og tillidsfulde collieblandinger og derfor aktive unghunde, som kræver at man kan afsætte tid til daglig træning og aktivering. De er alle gode til at gå tur sammen med turisterne. Mor er reserveret til et hjem i Tyskland. 

Send en mail til formidler Charlotte Zimmer Andersen på mail charlottez.dk@gmail.com ved interesse. Skriv gerne lidt om hvilket hjem du kan tilbyde, børn/alder, andre dyr/hvilke samt evt. lidt din erfaring som hundeejer. Husk at sende dit telefonnummer med, så formidler kan kontakte dig for en snak. 

 

Alle hunde og hvalpe, som formidles via Skiathoshunde er DNA-testet for Leismania, vaccineret, chippet og har fået orme/loppekur. De formidles med EU pas og registreres i Dansk Hunderegister. Formidlingsgebyr ved adoption er kr. 5000,-  Beløbet dækker de udgifter der er i forbindelse med hjemtransport og dyrlægebehandling. Vi anbefaler tegning af en sygeforsikring - f.eks. hos Dyreforsikringdanmark