Cheyenne

Cheyenne
Køn: Tæve

Alder: Født 20/12-21 

Forventet slutvægt: ca. 25 kg. 

Befinder sig: på Skiathos Dog Shelter. 

Forventet hjemkomst til DK: ikke planlagt. 


Cheyenne er fra et skønt kuld bestående af 3 tæver og en enkelt hanhund. De er de lækreste langørede hvalpe. Super sociale med både mennesker og andre hunde. Katte er de alle  indtil videre også helt ok med. Deres mor blev indleveret højdrægtig på internatet, så hvalpene har været i kærlige hænder siden de blev født. Da der er tale om jagthunde skal man være forberedt på at det er en hund med en god næse og sandsynligvis også en del jagtinstinkt, som derfor skal man indstille sig på at få en hund der altid skal være i snor på gåture. 

 

Send en mail til formidler Charlotte Zimmer Andersen på mail charlottez.dk@gmail.com ved interesse. Skriv gerne lidt om hvilket hjem du kan tilbyde, børn/alder, andre dyr/hvilke samt evt. lidt din erfaring som hundeejer. Husk at sende dit telefonnummer med, så formidler kan kontakte dig for en snak. 

 

Alle hunde og hvalpe, som formidles via Skiathoshunde er DNA-testet for Leismania, vaccineret, chippet og har fået orme/loppekur. De formidles med EU pas og registreres i Dansk Hunderegister. Formidlingsgebyr ved adoption er kr. 5000,-  Beløbet dækker de udgifter der er i forbindelse med hjemtransport og dyrlægebehandling. Vi anbefaler tegning af en sygeforsikring - f.eks. hos Dyreforsikringdanmark