Ollie

Ollie - Omformidling via Bianca Dogs from Portugal to Denmark

Køn: Hanhund (kastreret)

Alder: Ca. 6 år 

Vægt: 23-25 kg

Befinder sig: I sit nuværende hjem i Fredericia

 

Ollie omformidles gennem foreningen Bianca Dogs from Portugal to Denmark.

Han har boet på internatet Bianca i Portugal fra han var hvalp og er 6 år gammel nu.

Ollie har virkelig brug for hjælp til at finde det rigtige hjem for ham.

Ollie bor hos sin nuværende ejer, som desværre ikke ønsker at beholde ham længere (har haft ham siden juli 2020). Han er en rigtig kærlig hund, som er glad for menneskekontakt, og han får sågar børstet tænder hver dag.

Han skal lige se folk an, når de kommer på besøg, og derefter er han super kælen, og vil kæles dagen lang. Han er beskyttende overfor sin ejer, og sin "hundesøster". Han har aldrig haft et hjem og passer derfor godt på det. Han har ikke fået mange gåture i sit liv, og er derfor mega ivrig for at komme ud at gå tur, så han trækker meget - og det skal der fortsat arbejdes med. Han skal iføres en god sele og en stærk line. 

Der skal også arbejdes med, at han skal kunne møde andre hunde på sine gåture. Han vil gerne forsvare sin ejer, og bliver voldsom overfor de andre hunde han møder i form af at fare meget hurtig frem, og gø og trække vildt, men det er kun fordi han har boet på internatet så længe, og han altid har været vant til at der har været rangorden hundene imellem i de kenneler han har boet i.

Vi søger en hundeerfaren ejer uden små børn i hjemmet, som bor et fredeligt sted med plads til Ollie både udenfor og indenfor. Han skal have plads at boltre sig på. Der skal trænes med ham, så han kan komme på gåture, og blive stimuleret. Ollie er 6 år, kastreret, vejer 23- 25 kilo, og kan være alene hjemme.


Charlotte fra Skiathoshunde hjælper med formidlingen, da hun selv har adopteret en hanhund (Colbi) med lidt samme historie.

 

Kontakt formidler Charlotte Andersen på mail charlottez.dk@gmail.com eller telefon 2874 5528 for nærmere information.