Rocco

Rocco
Køn: Hanhund (kastreret)

Alder: 2-3 år 

Vægt: 7 kg. 

Befinder sig: på Skiathos Dog Shelter. 

Hjemkomst: Ikke planlagt

 

Rocco blev smidt af i en kennel foran på internatet den 3/10/21. Vi ved derfor intet om hans historie, men han er en imødekommende venlig lille voksen hund overfor personalet og han vil rigtig gerne kæles.


Han har det fint med de fleste hunde på internatet, men der er en hanhund (beagle mix) som han ikke bryder sig om. 


Rocco er en smuk lille fyr, som virkelig ønsker sig at få en familie uden små børn, hvor han kan få et dejligt udeliv fyldt med gode gåture, leg, og oplevelser, samt et indeliv med hygge, og glæde med sin nye familie.

Send en mail til formidler Charlotte Zimmer Andersen på mail charlottez.dk@gmail.com ved interesse. Skriv gerne lidt om hvilket hjem du kan tilbyde, børn/alder, andre dyr/hvilke samt evt. lidt din erfaring som hundeejer. Husk at sende dit telefonnummer med, så formidler kan kontakte dig for en snak. 

 

Alle hunde og hvalpe, som formidles via Skiathoshunde er DNA-testet for Leismania, vaccineret, chippet og har fået orme/loppekur. De formidles med EU pas og registreres i Dansk Hunderegister. Formidlingsgebyr ved adoption er kr. 5000,-  Beløbet dækker de udgifter der er i forbindelse med hjemtransport og dyrlægebehandling. Vi anbefaler tegning af en sygeforsikring - f.eks. hos Dyreforsikringdanmark