Anne

Anne Brems

Jeg hedder Anne og har været en del af kurerteamet siden 2018. Jeg er den lykkelige tjener for 2 dejlige skiathoshunde Alma og Misty der bor sammen med mig, min kæreste på en lille landejendom med vores 9 heste i Fredensborg.


Jeg havde længe ledt efter den rette voksne hund inden jeg tilfældigt så en annonce med Alma på dba. Jeg forelskede mig totalt i et foto af hende og beskrivelsen om en kærlig mild og sød hund som var indleveret på shelteret med 5 små hvalpe - at jeg fik lov til at adoptere Alma er det bedste der kunne ske! Hun er fantastisk, klog, sjov, kærlig og lærenem, så beslutningen om senere at adoptere Misty - som er præcis samme model, var ikke svær.


Det er efterhånden blevet til en del ture hvor jeg sammen med Mette henter hunde i Athen, som skal eskorteres til København, og ikke mindst 3 dejlige sommerferier på Skiathos som er stærkt vanedannende. Jeg nyder Athen turene som er et dejlig afbræk i en travl hverdag. Det allerbedste ved det hele er velkomsten i lufthavnen når hundene endelig møder deres familier.

Bemærk at grundet EU regler, så skal man selv hente sin hund hjem fra Skiathos via Athen.